Opfris cursus

Ondanks dat je misschien al jaren je rijbewijs hebt, rijd je niet of nauwelijks in de auto. In ieder geval is het plezier verdwenen. En dat is zonde. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Angst, voor de auto, om te rijden op de autosnelweg of juist angst om te parkeren. Misschien heb je wel vervelende opmerkingen gekregen over je rijstijl en ben je gaan twijfelen aan je eigen kunnen. Heel vervelend! Maar daar gaan we samen verandering in brengen!

De aanpak

Bij Rijschool Plassie gaan we natuurlijk uit van jouw persoonlijk situatie. Eerst bespreken we wat je wil leren en gaan we samen in de auto kijken naar wat er wél goed gaat. Dit helpt om je angsten te overwinnen. In de auto gaan we werken aan het vergroten van je kennis van het actuele verkeer en natuurlijk de bijbehorende verkeersregels. Op deze manier fris je je rijtechnieken op. We bouwen het rijden rustig op en jij bepaalt het tempo. Jij rijdt, wij coachen, ondersteunen en helpen je. We beginnen in de lesauto en gaan uiteindelijk ook in je eigen auto rijden. Samen gaan we ervoor zorgen dat je weer met zelfvertrouwen en plezier in de auto stapt.

De kosten en de duur

Ook hierin biedt Rijschool Plassie maatwerk aan. Durf de stap te zetten en neem contact op. We beginnen met een kop koffie en vervolgens gaan we uit van jouw persoonlijke situatie en wensen. Aan de hand daarvan spreken we een aantal lessen af en maken we een duidelijke prijsafspraak. Mocht toch blijken dat je meer of minder lessen nodig hebt, dan stemmen we dit in goed overleg samen af. Je betaalt in ieder geval nooit meer dan ons normale uurtarief!

Chat openen