Reviews

De volgende reviews  zijn via Google review geplaatst door leerlingen of hun ouders. Met alle tips, meningen en verbeterpuntjes gaan we keihard aan de slag om de volgende leerlingen nóg beter op te kunnen leiden.

Nadat ik overgestapt naar Rijschool Plassie, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Hij gaf rust, en vooral gezelligheid in de auto. Hij legt de dingen duidelijk uit, en zorgt dat je dit ook zelf makkelijk toe kan passen. Er is ruimte voor fouten, en hierdoor vind ik het een van de beste rij instructeurs!

Maxime
5/5

Een super fijne rijschool met veel individuelen begeleiding. Krijgt duidelijke en fijne uitleg in het tempo wat bij jou past! Wat ik persoonlijk heel fijn vind is de hoeveelheid humor tussen de serieuze dingen door! Super leuke rijopleiding gehad!

Tycho
5/5

In een keer mijn rijbewijs gehaald door de super leuke en leerzame lessen van Arjan!

Kim
5/5

Wat een fijne rijschool In 1x geslaagd. Fijne lessen gehad en gaf compliment, maar zei ook als het minder ging. Zeker een aanrader.

# blij
5/5

In één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de gezellige en vooral hele leerzame lessen van Arjan!!

Isabelle
5/5

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Arjan in de auto! Het was nooit saai, hahah. Tijdens de theorie uitleg kwam het speelgoed autootje tevoorschijn wat heel fijn was. Hierdoor werd inparkeren opeens heel visueel. In 1 keer geslaagd door het vertrouwen van Arjan. Jammer dat je maar 1 keer je rijbewijs kan halen.. anders koos ik meteen weer voor Rijschool Plassie! #volgassiemetplassie

Marloes K.
5/5

Super rijschool! Arjan zorgt voor een vertrouwde omgeving en veel motivatie! Ik heb gereden bij instructeur Danny van Rijschool Vrooom in samenwerking met rijschool Plassie. Deze instructeur wist mij goed te motiveren en leren. Ik ben door beide heren verrast door de goede communicatie. Als er wat geregeld moest worden, was dat al gedaan voordat ik er naar hoefde te vragen! Ik heb dankzij Danny mijn examen gehaald zonder fouten, hij heeft mij op een hele kalme en vertrouwde manier les gegeven. Ik heb mij geen moment nerveus hoeven voelen achter het stuur. Ik zou deze rijschool bij iedereen aanbevelen! Arjan zorgt voor een fijne vertrouwde leeromgeving en hun rijlessen zijn van hoge kwaliteit!

Floor
5/5

Hele fijne rijschool, super leuke instructeur 100% aanrader

Parallel Dutch
5/5

Mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald! Arjan gaf altijd leuke en leerzame lessen met leuke en uitdagende routes.

Germaine
5/5

Fijne rijschool. Onze twee dochters hebben met veel plezier de rijlessen gevolgd, Arjan legt alles goed en rustig uit en de lessen waren gezellig (zeiden ze). Nu allebei geslaagd. Top👍🏻Echt aan te bevelen

Wilma
5/5

Wat een fijne rijschool Plassie!! Voor ons nummer 1 voor Woerden en omgeving. Onze zoon is door de rust en super goede instructies van Arjan van der Plas in 1 keer geslaagd. Ohja, en ook voor een opfriscursus kan je bij Arjan terecht!!!

Bianca
5/5

Top rijschool! In één keer rijbewijs gehaald dankzij de leerzame en gezellige lessen met dank aan een topinstructeur die de rust bewaarde en feedback gaf wanneer nodig.

Lucas
5/5

De gezelligste rijschool van Woerden. Super leuke rijlessen met veel afwisseling. Goede uitleg. En je komt op veel verschillende plekken. Zeer geschikte rijopleiding.

Isa
5/5

De allerleukste/beste/gezelligste rijschool van Nederland! Arjan heeft met heel veel geduld en vertrouwen gezorgd dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald! De lessen waren nooit saai en waren erg afwisselend. Een echte aanrader

Senna
5/5

Echt een fijne rijschool! De lessen zijn erg leerzaam en gezellig. Het fijnste aan deze rijschool is dat fouten goed worden opgepakt zonder boos of chagrijnig te worden. Hierdoor was de sfeer niet alleen leuk maar leerde ik ook beter van mijn fouten. Arjan is geduldig en legde dingen goed, kalm en fijn uit. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen en had daarbij ook het juiste lesmateriaal om thuis nog alles rustig door te nemen of te oefenen indien nodig. Daarbij dacht hij ook altijd mee hoe de lessen het beste besteed konden worden en waaraan meer gewerkt moest worden. Kortom, ik kan deze rijschool zeker aanraden!

Marco
5/5

In mijn tijd bij rijschool plassie heb ik veel geleerd. De instructeur, Arjan van der Plas een een rustig, gezellig, vriendelijk en boven al, zeer bekwaam in zijn vak. Arjan zorgt er voor dat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken en weet er voor te zorgen dat je niet blijft hangen in de fout die je bent begaan. Hij geeft altijd de mogelijkheid om na een onprettige situatie op de weg om rustig te reflecteren zodat je kunt leren van de situatie en dat je boven al geen angst ontwikkeld. Ik kan niet anders zeggen dat Arjan van der Plas een uitstekende rijinstructeur is en dat ik mijn tijd bij rijschool Plassie goed heb gespendeerd.

Max
5/5
Chat openen