5/5

Beste rijschool van Nederland! De overstap naar Plassie was de beste beslissing. Ik kreeg al snel weer vertrouwen achter het stuur door geduld, gezelligheid en de beste tips van Arjan. Als je wilt leren met plezier ben je hier aan het juiste adres.

Manon
5/5

Ik ben van rijschool gewisseld na bij de ANWB te hebben gereden. Het verschil met Plassie en de ANWB is zo groot. Je hoort eigenlijk nooit dat het leuk is om te rijlessen, maar met Plassie is het altijd leuk en hij leert jou erg veel. Toen ik bij Plassie was begonnen met rijden, besefte ik dat ik eigenlijk helemaal niet heb leren rijden bij de ANWB. Dus als je een goede (en leuke) voorbereiding voor je rijexamen wil, ga dan vooral bij Plassie rijden. Hij en zijn vrouw zorgen voor een erg comfortabele en gezellige sfeer in de auto.

Maxie
5/5

Hele fijne ervaring met deze rijschool gehad.

Noor
5/5

Ik vond het super leuk en chill rijden bij Plassie. We hebben samen veel gesprekken gehad over van alles en nog. En natuurlijk veel geleerd. Ik vond het echt top

Luke
5/5

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ontzettend blij en dankbaar dat ik Arjan had als rijinstructeur! Hij heeft mij super geholpen en gerustgesteld op momenten wanneer het nodig was! Rijschool Plassie is zeker een aanrader!

Josefien
5/5

Leuke, gezellige en leerzame lessen!

Michelle
5/5

Hele fijne rijschool. Vanaf het moment van aanmelden tot afrijden goede begeleiding en fijn contact. Professioneel, en hele fijne gezellige lessen. In 1x geslaagd!

Daphne
5/5

Isabella
5/5

In 1x geslaagd bij rijschool Plassie. Aan het begin moeite gehad met de besturing van de auto, maar door het geduld en vertrouwen van Arjan is dat helemaal goed gekomen. Ook voelde ik me helemaal om mijn gemak tijdens de rijlessen. Echt een aanrader om bij rijschool plassie te lessen!

Carmen
5/5

Ik heb ontzettend veel gehad aan de (levens)lessen van Arjan in de auto! Goede sfeer en opbouwende feedback als er een keer iets fout gaat. Hierdoor in één keer geslaagd!

Inez
5/5

Top Rijschool. In 1 keer geslaagd. Met Arjan is het altijd gezellig in de auto. Hij legt goed uit en merkt ook als je iets lastig vind. Arjan geeft je dan ook tijd om datgene beter te leren. Ik heb een super leuke, maar een vooral leerzame ervaring gehad met Rijschool Plassie en kan het iedereen aanraden.

Luuk
5/5

Altijd super fijne en gezellige lessen gehad, zou het zeker aanraden om bij Plassie te komen rijden!

Tess
5/5

In 1 keer geslaagd! Dit is écht de leukste en beste rijschool van Woerden en verre omstreken! Tijdens de lessen zorgt Arjan in eerste instantie voor plezier en vertrouwen. Iedere les bouw je voort op je kunnen/capaciteiten of juist je leerpunten. Daarnaast heeft Arjan zich - in verband met mijn zwangerschap - heel flexibel opgesteld waardoor ik vaak kon lessen met als doel voor de uitgerekende datum rijexamen te doen, en dat is dus gelukt!!

Elize
5/5

Ik wil Arjan bedanken voor de infromatieve lessen, de motivatie die hij mij heeft gegeven en alle goede tips en tricks. - Leuk in omgang - Gezellig ( niet altijd al te serieus wanneer het even niet hoeft ) - Informatief - Goede coach - Neem de tijd met je - Een goede opbouwende kritiek - Één en al positiviteit In één woord een aanrader 😉 Nogmaals Bedankt Arjan !! Geslaaaaaagd !!!!!!

Sebastiaan
5/5

Hele fijne rijschool en rij-instructeur! Ik stapte altijd met een lach in en uit de lesauto van Arjan! Lessen geheel naar eigen niveau en toch uitdagend. Ik kijk met heel veel plezier terug op de fijne lessen.

Isa
5/5

Hele fijne ervaring gehad bij Rijschool Plassie! Fijne rustgevende sfeer in de auto en hij neemt echt de tijd voor je, ik had mijzelf geen betere rijschool kunnen wensen! Nogmaals bedankt Arjan 🙂

Myrthe
5/5

Ties
5/5

Rijschool Plassie: dé plek om met plezier achter het stuur alles te leren over het verkeer en het besturen van een auto. Dankzij deze toffe rijschool heb ik in één keer mijn rijbewijs kunnen binnenhalen en dat terwijl het bij Plassie altijd gezellig is in de auto. Bedankt voor deze super ervaring en natuurlijk mijn rijbewijs 😉 Echt een aanrader! 1

Josh
5/5

Wessel
5/5

Het waren erg gezellige rijlessen en ook fijne lessen. Fouten maken was niet erg en je leerde hier alleen maar van. Bedankt Arjan!

Cynthia
5/5

Geweldige rijschool! Relaxede sfeer in de auto wat veel rust geeft achter het stuur. Uitleg altijd duidelijk gegeven waardoor de informatie goed blijft hangen. Bovendien wordt er genoeg ruimte gegeven om fouten te maken en hier van te leren. Enorme aanrader voor iedereen die wilt leren autorijden! Ohja en Arjan kan ook nog een hele goeie moppen vertellen😌

Thomas
5/5

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Plassie! Ik reed samen met Danny. Danny is een vlotte en alerte instructeur. Heel gezellig en houdt zeker van een praatje. Hij heeft alles goed op orde en zorgt ervoor dat je een veilig gevoel krijgt als je bij hem in de auto stapt! Arjan is ook een hele leuke vent. Erg vrolijk en gezellig! Regelt alles goed en zorgt voor een fijne sfeer bij zijn rijschool! Al met al zeker een aanrader om bij deze mannen in de auto te stappen!

Pien
5/5

Een hele fijne rijschool waar ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld. Arjan zorgt voor gezellige, leerzame rijlessen met veel geduld!

Lisette
5/5

Fijne rijschool! Er is altijd ruimte voor fouten, word niet boos en blijft geduldig. De lessen zijn altijd gezellig en nooit saai. Kortom dit is een hele fijne rijschool en zeker aan te raden!!

Natascha
5/5

Myrthe
5/5

Cheserea
5/5

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs met super fijne lessen van Arjan! Hij is geduldig, legt goed uit en zal je nooit vervelend laten voelen als je een fout maakt. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen! Thanks Arjan 😉

Vera
5/5

In mijn tijd bij rijschool plassie heb ik veel geleerd. De instructeur, Arjan van der Plas een een rustig, gezellig, vriendelijk en boven al, zeer bekwaam in zijn vak. Arjan zorgt er voor dat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken en weet er voor te zorgen dat je niet blijft hangen in de fout die je bent begaan. Hij geeft altijd de mogelijkheid om na een onprettige situatie op de weg om rustig te reflecteren zodat je kunt leren van de situatie en dat je boven al geen angst ontwikkeld. Ik kan niet anders zeggen dat Arjan van der Plas een uitstekende rijinstructeur is en dat ik mijn tijd bij rijschool Plassie goed heb gespendeerd.

Max
5/5

Echt een fijne rijschool! De lessen zijn erg leerzaam en gezellig. Het fijnste aan deze rijschool is dat fouten goed worden opgepakt zonder boos of chagrijnig te worden. Hierdoor was de sfeer niet alleen leuk maar leerde ik ook beter van mijn fouten. Arjan is geduldig en legde dingen goed, kalm en fijn uit. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen en had daarbij ook het juiste lesmateriaal om thuis nog alles rustig door te nemen of te oefenen indien nodig. Daarbij dacht hij ook altijd mee hoe de lessen het beste besteed konden worden en waaraan meer gewerkt moest worden. Kortom, ik kan deze rijschool zeker aanraden!

Marco
5/5

De allerleukste/beste/gezelligste rijschool van Nederland! Arjan heeft met heel veel geduld en vertrouwen gezorgd dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald! De lessen waren nooit saai en waren erg afwisselend. Een echte aanrader

Senna
5/5

De gezelligste rijschool van Woerden. Super leuke rijlessen met veel afwisseling.Goede uitleg. En je komt op veel verschillende plekken. Zeer geschikte rijopleiding.

Isa
5/5

Tim
5/5

Top rijschool! In één keer rijbewijs gehaald dankzij de leerzame en gezellige lessen met dank aan een topinstructeur die de rust bewaarde en feedback gaf wanneer nodig.

Lukas
5/5

Wat een fijne rijschool Plassie!! Voor ons nummer 1 voor Woerden en omgeving. Onze zoon is door de rust en super goede instructies van Arjan van der Plas in 1 keer geslaagd. Ohja, en ook voor een opfriscursus kan je bij Arjan terecht!

Bianca
5/5

Fijne rijschool. Onze twee dochters hebben met veel plezier de rijlessen gevolgd, Arjan legt alles goed en rustig uit en de lessen waren gezellig (zeiden ze). Nu allebei geslaagd. Top👍🏻Echt aan te bevelen

Wilma
5/5

Mijn rijbewijs bij deze rijschool gehaald! Arjan gaf altijd leuke en leerzame lessen met leuke en uitdagende routes.

Germaine
5/5

Hele fijne rijschool, super leuke instructeur 100% aanrader

Sem
5/5

Super rijschool! Arjan zorgt voor een vertrouwde omgeving en veel motivatie! Ik heb gereden bij instructeur Danny. Deze instructeur wist mij goed te motiveren en leren. Ik ben door beide heren verrast door de goede communicatie. Als er wat geregeld moest worden, was dat al gedaan voordat ik er naar hoefde te vragen! Ik heb dankzij Danny mijn examen gehaald zonder fouten, hij heeft mij op een hele kalme en vertrouwde manier les gegeven. Ik heb mij geen moment nerveus hoeven voelen achter het stuur. Ik zou deze rijschool bij iedereen aanbevelen! Arjan zorgt voor een fijne vertrouwde leeromgeving en hun rijlessen zijn van hoge kwaliteit!

Floor
5/5

In één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de gezellige en vooral hele leerzame lessen van Arjan!!

Isabelle
5/5

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Arjan in de auto! Het was nooit saai, hahah. Tijdens de theorie uitleg kwam het speelgoed autootje tevoorschijn wat heel fijn was. Hierdoor werd inparkeren opeens heel visueel. In 1 keer geslaagd door het vertrouwen van Arjan. Jammer dat je maar 1 keer je rijbewijs kan halen.. anders koos ik meteen weer voor Rijschool Plassie! #volgassiemetplassie

Marloes
5/5

Wat een fijne rijschool In 1x geslaagd. Fijne lessen gehad en gaf compliment, maar zei ook als het minder ging. Zeker een aanrader. 2

Soof
5/5

In een keer mijn rijbewijs gehaald door de super leuke en leerzame lessen van Arjan!

Kim
5/5

Een super fijne rijschool met veel individuelen begeleiding. Krijgt duidelijke en fijne uitleg in het tempo wat bij jou past! Wat ik persoonlijk heel fijn vind is de hoeveelheid humor tussen de serieuze dingen door! Super leuke rijopleiding gehad!

Tycho
5/5

Nadat ik overgestapt naar Rijschool Plassie, in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Hij gaf rust, en vooral gezelligheid in de auto. Hij legt de dingen duidelijk uit, en zorgt dat je dit ook zelf makkelijk toe kan passen. Er is ruimte voor fouten, en hierdoor vind ik het een van de beste rij instructeurs! 1

Chat openen