Inschrijven

Hier vind je alle noodzakelijke informatie die je nodig hebt om jezelf als trotse leerling in te schrijven bij de gezelligste rijschool van Woerden.

Wie wil er nou níet rijden bij Rijschool Plassie?

Rijschool Plassie is binnen twee jaar al niet meer weg te denken uit het Woerdense straatbeeld. Je komt ons felroze dakbord overal tegen en we oefenen zoveel mogelijk op bekende locaties in Woerden en omstreken. Al vele leerlingen zijn inmiddels geslaagd en anderen zijn momenteel hard bezig met hun rijopleiding om zo goed mogelijk te leren rijden.

Natuurlijk zijn wij hier ontzettend blij mee en erg trots op maar helaas hebben we hiermee wel een grote uitdaging te pakken. Ook wij hebben een inmiddels een wachtlijst. Leuk voor ons, balen voor nieuwe leerlingen!  Afhankelijk van het aantal geslaagde leerlingen kan de wachtlijst kan het zelfs wel ruim zeven (!) maanden duren  voordat je bij Rijschool Plassie kan starten met je rijopleiding.

Je kan bij ons starten op volgorde van inschrijving en is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal geslaagde leerlingen voor jou. Daarnaast kijken we ook of je al in het bezit van je theoriecertificaat en naar jouw  lesmogelijkheden. Ben je flexibel en kan je meerdere momenten inde week rijden dan kan je eerder starten dan wanneer je alleen op zaterdag of één specifiek moment in de week kan rijden. Na inschrijving krijg je van ons een bevestiging en een indicatie van de wachtlijst. Na het  kennismakingsgesprek bij jou thuis kan je vrijwel direct beginnen. 

Dus, wil jij ook Vol Gassie bij Rijschool Plassie en vind je het geen probleem om op onze wachtlijst te komen? Dan kan je je hier aanmelden. Natuurlijk is dit vrijblijvend en zijn hier geen kosten aan verbonden! 

Alvast de eerste gratis tip: Benut de wachttijd en haal alvast je theoriecertificaat. Deze blijft maar liefst 18 maanden geldig. Klik hier voor meer info over de mogelijkheden van  je theorie.

Chat openen